Kwaliteit voor eerlijke producten

VERHUUR

15% Kortin Online Boeken

 

Met onze hoogwaardige uitrustingen bent u voor alle situaties uitgerust: van perfect passende skischoenen, top kwaliteit ski’s tot aan de coolste snowboards! 

SKIVERHUUR

In drie verschillende categorieën bieden wij u een keuze aan in onze skiverhuur:

6 sterren
De absolute highlights en topmodellen! Deze ski’s bieden de hoogste kwaliteit als het gaat om bochtenprestaties bij alle snelheden en sneeuwcondities. Deze categorie is uitermate geschikt en aanbevolen voor ervaren tot zeer goede skiërs. Van Race-, Allmountain tot Damenski’s blijven er hier geen wensen meer open.

5 sterren
Kwalitatief hoogwaardige ski’s voor de genieter en de ambitieuze wintersporter. Zeer goed te gebruiken voor opnieuw beginnende skiërs, maar ook zeker geschikt voor de meer ervaren skiërs. Deze modellen zijn bestendig tegen eventuele fouten bij het skiën en bieden veel comfort op de voorbereide pistes. Door de perfecte grip van de kanten van de ski’s, zijn ze goed en gemakkelijk te sturen.

4 sterren
De beginnende skiër en de comfort skiër zullen met deze Allround Carving ski’s de meeste plezier hebben. Deze ski’s zijn voorzien van extreem goede wendbaarheid en zorgen voor een zorgenloos en gemoedelijke skierit.

SNOWBOARDS

Ons aanbod aan snowboards biedt iedereen een stylische rit met veel plezier voor ieder boardtype. 

SKI- & SNOWBOARDSHOENEN

Optimaal plezier tijdens het skiën hangt samen met een perfect passende skischoen. Daarom wordt door onze medewerkers hier tot in de precisie aan gewerkt, zodat de schoenen perfect zitten en fijn te dragen zijn. De beste comfort en hygiëne wordt gerealiseerd door onze speciale schoenendroger. Tijdens de huurperiode worden de schoenen, elke dag na het skiën, gedroogt en gedesïnfecteerd.

LANGLAUFSET

Geniet van de mooie natuurlandschappen in Brixental, tijdens een rit over de prachtig voorbereidde pistes, met langlaufen of skating. 

TOURENSKI- & SCHOENEN

Sportieve natuurervaringen zonder gebruik van de lift. Bij ons huurt u een eerste klas uitrusting om te touren. 

RODELEN

Rodelplezier voor de hele familie! Ook met kinderzitje verkrijgbaar!

HELM

Zekerheid staat bij ons voorop voor kinderen en volwassenen. 

SNEEUWSCHOENEN

Om lekker door de sneeuw te wandelen hebben wij ook de perfecte uitrusting, sneeuwwandelschoenen. Bij het VVV van Westendorf kunt u meer informatie vinden over wekelijkse wandelingen met ervaren wandelleiding. Een prachtige ervaring met onze uitrustingen. 

SNOWBLADES

Probeer deze “plezier ski’s”gewoon een keer uit!