Top kvalitet til rimelige priser

Udlejning

Reserver Deres udstyr online og opnå 10 % ONLINE RABAT på det samlede udlejnings udstyr! På denne måde opnår De også en hurtigere udlevering af udstyret!

 

Med vores højkvalitets udstyr, vil De være bedst udrustet mod alle udfordringer. Her finder De tilpassede skistøvler, perfekte ski, de cooleste snowboards og andet sjovt vinterudstyr. For alle arter af vinterfascinationer har vi de rigtige tilbud tilgængelige i vores forretning.

 

SKI UDLEJNING

Vores topudvalg af professionelt skiudstyr er inddelt i 3 kategorier:

 

6 stjerner

De absolutte highlights og topmodeller! Perfekte kurveegenskaber ved alle hastigheder og sneforhold. Denne kategori kann specielt anbefales for erfarne og meget gode skiløbere. Fra racingski, til allmountain ski og dameski, er intet overladt til fantasien.

 

5 stjerner

Ski af høj kvalitet for videregående og ambitiøse skiløbere. Meget egnet for tilbagevendende, men også avancerede skiløbere. Disse modeller er meget tilgivende overfor småfejl, og byder på stor komfort på

præparerede pister. Med deres gode kantgreb, kan de styres uden de store kraftanstrengelser.

 

4 stjerner

Nybegyndere og komfortable skiløbere vil finde stor glæde med disse Allround Carvingski. De ekstreme drejeegenskaber og meget tilgivende køreegenskaber i denne kategori af ski, giver en afslappet skioplevelse.

SNOWBOARDS

Vores udvalg af kvalitets og stilfulde Snowboards garanterer at hver snowboarder type – fra begynder til prof – vil få en fantastisk oplevelse!

 

Skistøvler og snowboard boots

Køreglæde afhænger af en veltilpasset skistøvle. Derfor hjælper vores veluddannede personale med at finde den optimale skistøvle. Vores

støvletørrer sørger for den bedst mulige komfort samt hygiejne. Efter hver udlejning bliver støvlerne naturligvis tørret og desinficeret med moderne teknik.

Langrends-udstyr

Skating eller klassisk?

Nyd det flotte vinterlandskab i Brixental på develpræparerede løjper.

Westendorf tilbyder let til middelsvær og frisk

præparerede løjper, med længder på op til 30 km. Disse løjper har tilslutning til Brixen, Kirchberg og Kitzbühel. For skatere er det 15 km skating løjper til rådighed.

Tourski og støvler

En sportslig naturoplevelse udenfor liftanlægget. Hos os kan De leje førsteklasses udstyr dertil! Vores uddannede personale hjælper Dem meget gerne.

Kælke

Den 7,5 km lange kælkebane i Westendorf løber fra toppen af Talkaser til naturparadiset Windautal. De kan bekvemt komme til startpunktet med Alpenrosenbanen. Turen kan starte straks efter ankomsten! Følg ski og

kælkebanen, der fører dem forbi Fleidingalm og videre til det hyggelige Schrandlhof. Derfra kører der regelmæssige gratis taxibusser tilbage til landsbyen.

Kælke kan De naturligvis leje hos os! Børnesæde står gratis til rådighed.

Hjelme

Sikkerhed prioriteres højt hos os. Vi fører komfortable og let håndterbare hjelme til børn og voksne.

Snesko

Sneskovandring. En ferieoplevelse i et uberørt

naturlandskab. Turistforeningen Westendorf tilbyder flere ugentlige vandreture med erfarende turguider.

 

En fornøjelse med vores førsteklasses udstyr!

Snowblades

Prøv engang disse korte og let drejende "Spaβskier" hos os!